Firefox Ultimate Optimizer Türkçe

| |

Geçenlerde sosyal imleme sitelerinde Firefox Ultimate Optimizer adında bir programcık ile ilgili bir yazı okudum. Yazıda bu programın Firefox tarayıcısının ram kullanma miktarını büyük ölçüde düşürdüğünden bahsediliyordu. Programı indirdim ve kullanmaya başladım. Gerçektende işe yarıyor. Bende programın kendi sitesinde bir araştırma yaptım Türkçe dil eklentisi varmı diye bulamadım.

Bende kendim çeviriyi yapayım dedim ve işe koyuldum. Programı %100 olarak Türkçe'ye çevirdim. Programın yapımcısınada Türkçe dil dosyasını gönderdim. Henüz bir yanıt gelmedi. Türkçe dil dosyasını denemek isteyenler aşağıda vereceğim bağlantılardan ister sadece dil dosyasını, ister programa entegre edilmiş olarak indirebilirler.

Bildirgeç'te program hakkında yapılan yorumları okuyabilirsiniz.

Firefox Ultimate Optimizer Türkçe eklentili hali için Buradan...

Firefox Ultimate Optimizer Sadece Türkçe dil dosyası için Buradan...

Firefox Ultimate Optimizer Ana Sayfa için Buradan...

Programı açtıktan sonra görev çubuğundaki küçük firefox simgesine sağ tıklayarak dil seçeneğini Turkısh yapın. Ardından programı kapatıp yeniden açın. Artık Türkçe olarak kullanabilirsiniz.

Bilgilendirme : İsmini vermeyen bir arkadaşım dosya içeriğinde virus olduğunu söylemiş. Yorumunu sildim. Dosyayı www.virustotal.com adresinde kontrol ettim. antivirus programlarından sadece bir kaçı dosyayı tanımlayamıyor ama virus olarak nitelemiyor. Bir iki taneside advare olarak görüyor ama içinde advarede yok... kullanmadan önce bu uyarıyıda dikkate alın lütfen... Ve yorumlarınızı yazarken direkt olarak bir kanıya varmayalım ve insanları bilip bilmedik yere suçlamayalım...

TeknoMobi Editörü


** Sitede sunulan programları kurmadan/çalıştırmadan önce virüs taramasından geçiriniz.
Programların kullanımları sonucu oluşabilecek zararlardan http://teknomobi.blogspot.com sorumlu değildir.