Türkcell'den Apple iPod Touch

| |

Türkcell'den Apple iPod Touch Kazanma Şansı

Türkcell'den yine bir kampanya fakat bu kampanyadan yararlanabilmeniz için internete bağlanabilen bir telefonunuzun olması gerekiyor. Cep telefonundan mail okuyanlar veya bloguna yazı gönderenler için güzel bir fırsat ben daha önce yararlanmıştım. Herhalde bundan da yararlanırım. Eğer telefonunuzdan sürekli internete giriyorsanız mutlaka kampanyaya göz atın derim.



Kampanyadan Genel Bilgiler

Cepten İnternet kullanarak 25 adet Apple iPod Touch ‘tan birini kazanmak ister misiniz? Tek yapmanız gereken sadece 10 MB’lık Ekonomik İnternet Paketi satın almak. Üstelik kampanya süresince 9 YTL / 100 kontör yerine sadece 2,5 YTL / 25 kontör’e!

Hem iPod Touch kazanma şansını yakalamak hem de cepten internet keyfini uygun fiyatla yaşamak için WAP destekli cep telefonunuzdan, kısa mesaj bölümüne girip, Internet yazarak 2380’e göndermeniz yeterlidir.

10 MB' lık Ekonomik İnternet Paketi ile 250 gazete sayfası, 1.000 e-posta okuyabilir, www.google.com adresini 2.000 defa, www.yahoo.com adresini 400 defa ziyaret edebilir, 70 melodi, 40 cep telefonu oyunu indirebilirsiniz.*

Ekonomik internet paketleri ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayın.

*Yukarıdaki kullanımların her biri yaklaşık 10 MB'a denk gelen kullanımlardır. Ancak sitelerden içerik (melodi, resim, oyun vb.) indirdiğinizde, içerik bedelini ayrıca ödemeniz gerekir.

Kampanyadan Genel Notlar

* Kampanya 15 Mart – 29 Nisan tarihleri arasında geçerlidir.
* 10 MB Ekonomik İnternet Paketi satın alan bir kişi bir adet çekiliş hakkı kazanacaktır.
* Kampanyaya katılmak için WAP destekli cep telefonunuzdan, kısa mesaj bölümüne girip, Internet yazarak 2380’e göndermeniz yeterlidir.
* Mevcut Ekonomik İnternet Paketi abonelerimiz indirimli internet paketini satın alamazlar. Satın alabilmeleri için mevcut internet paketlerini iptal edip, mevcut paketlerinin yenilenme tarihinde kampanyaya başvurmaları gerekmektedir.
* Kampanya kapsamında 10 MB’lık Ekonomik İnternet Paketinin satış fiyatı 2,5 YTL / 25 kontördür ve ilk ay bu fiyattan ücretlendirilir. İptal edilmediği sürece sonraki aylar için standart ücretten (9 YTL / 100 kontör) devam eder.
* Çekiliş 15.05.2008 tarihinde saat 14:00 de Tümer&Tümerin de ofisinin bulunduğu Sun Plaza BBDO Blok.Dereboyu sokak No:24 Maslak –İstanbul adresinde yapılacaktır .
* Kazanan talihliler 20.05.2008 tarihli AKŞAM Gazetesi’nde ertesi gün www.turkcell.com.tr web sitesinde yayınlanacaktır. Kazanan asil ve yedek talihlilere ayrıca taahhütlü posta kanalı ile de tebligat yapılacaktır.
* Talihliler Turkcell tarafından kampanyaya katıldıkları GSM no’larından aranarak hediye kazandıkları hakkında bilgilendirilecektir.
* Asıl talihlilerin son başvuru tarihi 04.06.2008 ,yedek talihlilerin son başvuru tarihi 19.06.2008‘dir.İkramiye son teslim tarihi 30.08.2008'dir.
* 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri teslim edilmez.
* KDV ve ÖTV hariç tüm yasal yükümlülükler talihli sorumluluğundadır.
* Ödüller nakde çevrilemez ve devredilemez.
* Aynı abone farklı GSM no’ları ile kampanyaya katılabilir. Sadece bireysel aboneler kampanyaya katılabilir.Talihli olarak hat sahibi esas alınacaktır.
* Her katılımcı, kampanya boyunca 1 çekiliş hakkına sahip olabilecektir.
* Her abone, en çok 1 hediye kazanabilir.
* Bu kampanya MPİ’nin 11.03.2008 tarih ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02-401.02.99- 525-2224 Sayılı izni ile düzenlenmiştir.

Bilgi İçin : Türkcell'den Apple iPod Touch

Yazan : TeknoMobi Editörü