Ücretsiz Ticari Otomasyon ve Ön Muhasebe Programı

| |

Ücretsiz Ticari Otomasyon ve Ön Muhasebe Programı

Türkiye'de yapılan özgür yazılım projelerinden olan Ticari Otomasyon ve Muhasebe Programı Tekir ile Otomasyon ve Muhasebe işlemlerinizi kolaylıkla ve programa herhangi bir ücret ödemeden yapabilirsiniz. Programın en güzel yanı platform bağımsız çalışabilmesi yani istediğiniz işletim sisteminde kullanabilirsiniz. Platform bağımsız olmasını sağlayan java tabanlı olarak hazırlanması ve bütün sistemlerde de java alt yapısının bulunmasıdır.

Küçük bir işletmeniz var ve bütün kayıtları kendiniz tutuyorsanız ücretli programlara para vermenize hiç gerek yok... İllegal program kullanmayada gerek yok... Tekir Ticari Otomasyon ve Muhasebe Programı ile her türlü işinizi halledebilirsiniz. Destek alabileceğiniz bir sürü kaynak hazırlamışlar (video, yazı, belgeler, klavuzlar vb.). Ayrıca forum sayfasında da bilgi alabilirsiniz.

Tekir Ticari Otomasyon ve Ön Muhasebe Uygulaması Programının Özellikleri

Tekir Ticari Otomasyon ve Ön Muhasebe Uygulaması, AGPL ile geliştirilmiş, platform bağımsız, sunucu bağımsız, tarayıcı bağımsız ve donanım bağımsız “özgür” bir iş platformudur.
  • Tekir Ticari otomasyon, GNU AGPL lisansı ile yayınlanan ve tüm haklarınızın korunduğu Özgür bir yazılımdır.
  • Tekir Ticari otomasyon Java EE teknolojileri kullanılarak geliştirildi. İşletim sisteminden ve donanımdan bağımsızdır.
  • Tekir Ticari otomasyon, Java EE 5 standartlarına uyularak geliştirilmektedir. Bu standartları destekleyen tüm sunucularda çalışmaktadır.
  • Tekir Ticari otomasyon, internet standartlarına uyularak geliştirilmektedir. Bu standartları destekleyen tüm tarayıcılarda çalışmaktadır.
  • Tekir Ticari otomasyon, veri tabanı yalıtım katmanı ve standartlara uyularak geliştirilmektedir. Güncel veri tabanlarında çalışabilmektedir.

Bilgi Almak İçin : Tekir, Özgürlükiçin Ekran Görüntüleri

İndirmek için : Tekir indir

Yazan : TeknoMobi Editörü