Blogtayiz Yarisma Kurallari

| |

Blogtayız yarışmasında ilk deneme haftasını geride bıraktıktan sonra eksiklerimizi ve kuralları tam olarak belirlemeye çalıştık. Blogtayız'ın mimarı Seyyah blogunda bu kuralları yayınladı. Bende blogumda yayınlayayım istedim ki çok daha fazla blogcuya ulaşabilelim...

Blogtayız Yarışmasının Katılım Koşulları ve Genel Kurallar

1. Yarışmacılar TeknoMobi’deki iletişim bölümünde bulunan iletişim formundan gönderilen  müracatlara göre belirlenecektir.
2. İlgili hafta için seçilen yarışmacıların sıralamaları kura ile belirlenip duyurulacaktır.
3. Başvurularda mail adresi ve yarışmaya hangi blogu ile katılacağını belirtmesi gerekmektedir.
4. Yarışmacıların her gün saat 22:00 'de günün blogunda bulunmaları gerekmektedir.
5. Günün yarışmacısı Blogtayıza özel bir yazı hazırlayıp en geç 21:55 de blogunda yayınlamalıdır.
6. Hazırlanan yazının hemen başında bu link veya bu linkin paylaşılması zorunludur. Ziyaretçilerin Blogtayız yarışması ile ilgili önbilgi edinebilmeleri ve kuralları okuyabilmeleri amacıyla…
7. Yarışmacılar en geç 21:50 de TeknoMobi’nin Blogunda Sidebarın hemen üstünde bulunan TeknoMobi ile online iletişim kurun bölümünden hazır olduklarını bildirmeleri gerekmektedir. Ayrıca bu sayede yarışma süresince olabilecek aksaklıklarda hemen bilgi edinebileceklerdir.
8. Yarışması süresi 30 dakika olarak belirlenmiştir.
9. Bu süre içinde yorum ayarları onaysız olacak şekilde düzenlenmeli ve varsa spam kontrolü devreden çıkarılmalıdır.
10. Yarışma saati için belirlenen sürede yarışmacılar haricinde kimse yorum yapamayacak, aksi halde bu yorumlar blog sahibi tarafından silinecektir.
11. Genel olarak blog hakkında herşey eleştirilebilir olsa da geçmiş yazıların içeriği yarışma konusu değilir.
12. Her günün sonunda yarışmacılar puanlamalarını ve o güne ait genel fikirleriyle birlikte TeknoMobi’ye E-Posta yoluyla ileteceklerdir. TeknoMobi E-Posta adresi teknomobi[at]gmail[nokta]com
13. Yorumlarda siyaset yapılması, hakaret içeren yorumlarda bulunulması, puanlamalarla ilgili bilgilerin 3. kişilerle paylaşılması kesinlikle yasaktır.
14. Her haftanın birincileri ve haftanın notları TeknoMobi de ilan edilecektir.
15. Eğer en yüksek puanı birden fazla kişi alırsa http://www.random.org/lists/ adresinde bulunan rastgele kura seçimi sonucunda kazanan belirlenecektir.
16. Blogtayız yarışmasına başvuran herkes bu şartları kabul etmiş sayılır. Blogtayız ekibi burada bulunan maddeler üzerinde değişiklik yapma, yeni kural ekleme hakkına sahiptir.

Blogtayız yarışmasına başvuruları lütfen yukarıda belirtilen iletişim formundan yapın. Yanlızca iletişim formundan yapılacak başvurular değerlendirilecektir.