Blogtayız Yarışmasına Davetlisiniz

| |

Blogcular olarak eğlenip güzel vakit geçirebileceğiniz bir yarışma istermisiniz? Eğer cevabınız evet ise tam sizlere göre bir projenin Seyyah önderliğinde bugün başlayacağını belirteyim.

Projemizin adı Blogtayız hadi şu televizyonlarda yemek yarışmaları varya işte onun Blog versiyonu gibi bir eğlence...

Blogtayızın genel amacı eğlenmek ve Blogcular arasındaki kaynaşmayı artırmak diyebiliriz. Bu gün itibari ile Blogtayız başlayacak. Bu hafta ilk denememizi yapacağız. Duruma göre projeyi yürüttüğümüz arkadaşlar ile eksiklerimizi ve hatalarımızı öneri ve istekleriniz doğrultusunda gözden geçirerek ilerleteceğiz.

Blogtayızdan kısaca bahsedelim öncelikle; blogtayız yarışmasında her gün bir blogcunun bloguna konuk olarak dört (4) blogcu arkadaş misafir oluyor. O günün ev sahibi Blogcusu Yarışmaya özel bir tane yazı hazırlıyor ayrıca blogu hakkında bilgi veriyor. Misafir blogcular belirlenen saatler arasında hem yazı hemde blog hakkında yorumlarda bulunuyor. Süre bitiminde bloga gelen misafir blogcular oylarını on (10) puan üzerinden belirleyerek bana mail yoluyla iletiyorlar.

Haftanın bitiminde puanlar tarafımdan ilan edilerek kimin birinci olduğu açıklanıyor.

Tabi proje yeni başladığı için bazı sorunların üstesinden gelmemiz gerekecek. Örneğin sizler yapılan yorumları anında sayfayı yenileyerek görebileceksiniz. Fakat belirlediğimiz süre içinde yorumda bulunamayacaksınız. Sizlerin yorumlarını belirlediğimiz süre bitiminde almaya başlayacağız. Bloguna misafir gelinen arkadaş o süre içinde bloguna yapılan yorumları onaysız şekilde yapılabilecek hale getirecek. süre bitiminde tekrar onay gerektiren formuna dönebilir.

İlk gün için belirlediğimiz saat 22:00 ve yarışma süresi yarım saat (30 dakika) olarak belirlendi.

İlk haftanın yarışmacı sıralaması tamamen bilgisayar kurasıyla belirlendi ve aşağıdaki gibidir...

Blogtayız yarışması ile ilgili görüş ve önerilerinizi Seyyah'ın burada yazıdığı yazıya yorum yazarak veya burada bulunan iletişim formundan bana iletebilirsiniz...