Okul Hasreti Sona Eriyor!..

| |

Blogumda Herşeye Rağmen Yalnız Değiller Derneğinin başlatmış olduğu anlamlı bir kampanyayı duyurmak istedim. Blog camiasının yakından tanıdığı Davut Topcan'ın bu anlamlı kampanyasına en azından duyurma aşamasında destek vermeliyiz diye düşünüyorum.

Kampanyanın amacı yeni açılacak bir okulun bilgisayar ve bilgisayar yan malzemelerinin teminini sağlamak. Eğer sizlerin veya tanıdıklarınızın elinin altında kullanmadıkları bilgisayar veya bilgisayar yan malzemeleri varsa Herşeye Rağmen Yalnız Değiller Derneği ile iletişime geçebilirler.

Herşeye Rağmen Yalnız Değiller Sitesinde konu ile ilgili yapılan duyuru aşağıdaki gibidir.



destek,duyuru,herşeye rağmen yalnız değiller,dernek
Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde 2009–2010 eğitim öğretim yılında açılacak olan Pazarlar Meslek Yüksek Okulu, yöredeki 12 yıllık okul hasretini de sona erdirecek. Gıda Teknolojisi, Pazarlama, İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi alanlarında eğitim verilecek olan okulda bir takım malzemelere ihtiyaç duyulmaktadır. Şu anda okulun 30 adet bilgisayara ihtiyacı var. Okulun bilgisayar laboratuvarında bulunan bilgisayar ve bilgisayar malzemeleri eksikliklerinin giderilebilmesi için Her Şeye Rağmen Yalnız Değiller Derneği ile iletişime geçebilirsiniz.

email: davut@davuttopcan.com
telefon: 0532 22 33 444
0507 31 32 101
0507 31 32 102

Bilgisayarların sıfır olmasına gerek yoktur. Kullanılabilecek düzeyde olması yeterlidir. Konu ile ilgili FriendFeed'de biraz daha detay verilmiştir. Buradan ilgili yazıya ulaşabilirsiniz.

Bilgi için : Herşeye Rağmen Yalnız Değiller Derneği