Blogger Tema Galerim ve Çevirdiğim Temalar

| |

Blogger için çevirdiğim temaları artık buradan değil temal galerimden yayınlayacağım. Tema galerimin adresi ise http://www.bloggergallery.com 'dur. Duymayan kalmasın :)

Tema galerisinin tasarımı henüz bitmedi. Ama daha fazla bekletmek istemeden tanıtayım daha doğrusu duyurayım dedim. Blogger için tema çevirmek vakit alan bir iş olduğundan ve arada sırada hata alıp tekrar baştan ele almak gerekiyor. Bundan dolayı seri bir şekilde tema çevirmek mümkün olmuyor. Ama elimden geldiğince fazla tema çevirmeye ve bunlara destek hizmeti vermeye çalışıyorum.



Yukarıda bahsettiğim gibi çevirdiğim temaların yayınına BloggerGallery sitesinden devam edeceğim. Galeri sitesi ingilizce olarak hizmet vermektedir. Bunun en büyük nedeni de geri dönüşlerin yabancılardan daha fazla gelmesi olarak açıklayabilirim. İçeriğin ingilizce olması Türk blogger kullanıcılarını çok fazla etkilemeyecektir. Sizler hangi tema ile ilgili bilgi almak istiyorsanız altına yorum olarak belirtirseniz en kısa zamanda cevap vermeye çalışırım.

blogger, blogger templates, bloger templates gallery

Her dört beş tema çevirisinde buradan ufak bir bilgilendirme yapacağım. Ufak bir tanıtımda diyebiliriz. Çevirdiğim ve yayınladığım temalar birçok blogger tema galerisinde yayınlanmaktadır. Özellikle çoğu blogger kullanıcısının yakından bildiği BTemplates sitesinde de çevirdiğim temalar yayınlanmakta ve binlerce adet indirme sayısına ulaşmaktadır.

Çevirdiğim temların footer bölümünde link satışı yapmaya başladım. Çevirdiğim temaları kullanan binlerce kişi olduğundan link alan kişiler çok iyi back link sahibi olabiliyor. Sizlerde çevirdiğim/çevireceğim bir temanın footer bölümünde link almak istiyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz. Birkaç güne kadar fiyat tarifesini reklam bölümünde yayınlayacağım. Bu zamana kadar link alımı için iletişim bölümündeki iletişim formunu kullanarak link satın almak istediğinizi belirtirseniz en kısa sürede size dönüş yaparım.