Vesikalık Fotoğraf Baskı Programı - IDPhotoStudio

| |

IDPhotoStudio, vesikalık baskı, vesikalık fotoğraf
IDPhotoStudio
Benim gibi bir çok kişi bilgisayarında vesikalık fotoğraf düzenlemek ve baskısını almak istemiştir. Bilgisayarda rütuş yaptığınız fotoğrafı vesikalık boyutuna çeşitli fotoğraf düzenleme yazılımları ile getirebilirsiniz. Fakat benim amacım sadece vesikalık fotoğrafı rütuş yaparak bunu fotoğrafçıda bastırmak değil, evimde kendi yazıcımda yazdırmak.

Artık çoğu bilgisayar kullanıcısı Photoshop veya benzeri programı kullanıyor. Bu gibi programlar aracılığı ile vesikalık fotoğraf hazırlayabilirsiniz. Ama IDPhotoStudio adlı yazılım ile zahmetsiz bir şekilde istediğiniz gibi vesikalık baskısı alabilirsiniz. Bunun için ister mevcut vesikalık fotoğrafınızı tarayıcı ile bilgisayara aktarıp IDPhotoStudio yazlımı ile yazıcınızdan bastırın. İsterseniz de herhangi bir fotoğrafınızdan paint yoluyla bile kırpma yaparak IDPhotoStudio yazılımı ile baskı alabilirsiniz.


IDPhotoStudio yazılımında dikkat etmeniz gereken nokta yalnızda jpeg formatını tanımasıdır. Ayrıca IDPhotoStudio yazılımı ücretsizdir fakat ücretsiz olmasının yanında içinde Adware barındırmaktadır. Adware barındırmasını benim bilgisayarımda bulunun Nod 32 Smart Securty güvenlik yazılımı temizleyerek sorunu çözdü. Adware'yi temizledikten sonra programın işleyişinde herhangi bir sorun olmadı.Programı bilgisayarınıza yüklemeden önce bir kere daha düşünün ve Adwarelerin ne olduğunu iyi araştırın. Ben bilgisayar güvenlğine önem veren biriyim ama sizler programı yüklerken bir kere dah düşünün. Bu programın içinde barındırdığı adware zararlı bir adware değil sadece reklam istatistiği toplama amaçlı, ama ben yinede adware'i temizledim. İçim rahat olsun diye :)

Bilgi için : IDPhotoStudio