2010 KPSS Sınavının Ardından

| |

Merhaba, uzun süredir blogumu ihmal ettiğimin farkındayım. Daha önce bunun gibi uzun süreli yazı yazamama durumum olabileceğinden FriendFeed ve Twitter'da bahsetmiştim. Öğretmenlik atamamın bir türlü yapılmaması dolayısıyla normal memurluğa başvuru yaptım. Aralık 2009'da bir kamu kurumuna atamam yapıldı. Beni Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Biriminde görevlendirdiler. Dolayısıyla da işlerimiz çok yoğun...

Turizm beldesinde görev yaptığımdan kış aylarında çok fazla bir yoğunluğumuz olmadı. Ama yaz ayları gelince işler iyice yoğunlaştı. Eve geldiğimde ancak e-postalarımı kontrol edebiliyorum. Bazen hiç internete girmediğim bile oluyor.



Memur olarak atandıktan sonra bir nebze olsa insanda rahatlama oluyor. Bu yıl KPSS sınavına memur olmanın rahatlığı ile girdim. Stres olmadan sınava girmenin rahatlığı bir başka... Bu yıl yapılan KPSS sınavı diğer yıllara göre basit diyebilirim. Ama bilgi ağırlıklı sorularda azımsanmayacak kadar fazlaydı. Bu yıl adayların alacağı puanlarda yükselme olacağı kesin ama bu yükselmenin atamaya bir faydası olmayacaktır. Adayların kritik sorulara verdiği doğru veya yanlış cevaplar belirleyici olacaktır. KPSS'ye giren bütün öğretmen adaylarına sonucun gönüllerince olmasını diliyorum.

Blogumu daha sık güncellemeye devam edeceğim. Hangi konularda yazmamı istiyorsanız yorum olarak belirtin yeter... :)