Mormani ile Yeni Yıl Çekilişi Sonuçları

| |

Mormani'nin desteği ile gerçekleştirmiş olduğumuz Yeni Yıl çekilişi kampanyamız sonuçlanmış bulunmaktadır. Çekilişe hak kazananlara çekiliş yazısında bahsettiğimiz gibi; çekilişi blogunda duyuranlara iki çekiliş hakkı vererek gerçekleştirdik. Çekiliş nasıl gerçekleşti. Çekilişte yapılan yorum sırasına göre herkese bir rakam verildi. Blogunda yazı olarak paylaşanlara çift numara verilerek random.org üzerinden çekiliş yapılarak rakam belirlendi.


Çekiliş sonucuna göre kazanan talihli yorumcumuz YİĞİT DEMİREL olmuştur. Kendisini tebrik ederim. Kendisine mail ile ulaşılacaktır. 3 gün içinde e-postaya cevap gelmez ise tekrar random.org üzerinden çekiliş yapılarak yedek talihli belirlenecektir.

Düzeltme tarihi 05 Şubat 2011 saat 20:34 = Yiğit DEMİREL'e 1 Şubat tarihinde mail atarak bilgilendirme yaptım. Fakat üç gün içinde geri dönüş yapmadığı için daha önce bahsettiğim gibi yeni bir talihli belirlemek için random.org üzerinden tekrar çekiliş yaptım. İkinci çekiliş sonucuna göre yeni kazananımız Rıfat ORUÇ oldu. Kendisini kutlarım. Kendisine mail atılarak bilgilendirme yapılacaktır.

Kampanyamıza destekte bulunan Mormani'ye ve bu kampanyayı yapmamıza aracılık eden Beyn'e çok teşekkür ederim. Başka bir kampanyada buluşmak dileğiyle...