LG G6 ve G6+

| |

LG G6
LG G6+
LG kullanıcısı olarak G2 kullandım şuan ise G4 kullanıyorum ve iki telefondan da çok memnunum. G2'yi şuan eşim kullanıyor. 

LG G serisi ile akıllı telefon pazarındaki yerini sağlamlaştırdı. Her ne kadar G3 biraz hayal kırıklığı, G4 ise hayalet ekran (ghost screen) sorunu ve Bootloop sorunu çıkartmış olsada ciddi bir satışlş rakamına ulaştı. G5 ile modüler bir yapıya geçen LG beklediği ilgiyi ne yazık ki G2 ve G4 kadar göremedi. Ardından V10 ve V20 serileri ile biraz olsun toparladı diyebiliriz.

LG G6 ile tahminimce yine güzel bir satış rakamına ulaşacaktır. tasarım olarak çok şık duruyor. G serisi çizgisinde devam eden tasarım anlayışı bence çok güzel... G6 da G4 te yaşanan bataryanın çabuk bitmesine karşı işlemci tarafında iyileştirmeler yapılmış Kullanıcı yorumlarına bakıp gerçekten G6 batarya konusunda nasıl göreceğiz. 

Gel gelelim G6+'a hafıza ve ram artırılmış olarak gelecek olan bu akıllı telefon özellikle note serisi kullananların tercihi olacaktır. Ben eğer telefonumu değiştirecek olsam kesinlikle G6+'ı tercih ederdim. İşim gereği ihtiyacımı fazlasıyla kolaylaştıracağını düşünüyorum.

Bu arada LG tarafında V30 serisininde yakında piyasaya çıkacağı ve ilk olarak OLED ekran kullanacağı söyleniyor. Bekleyip göreceğiz.