MultiBox Blogger Entegrasyonu Ders 6

| |

MultiBox Blogger Entegrasyonu Ders 5'te Dailymotion videolarının MultiBox ile açılır pencerede nasıl gösterilebileceğini anlatmıştım. Bu yazımda ise Yahoo Videolarının MultiBox ile nasıl açılır pencerede gösterileceğini anlatacağım.

Yahoo Videolarını MultiBox İle Blogger'e Entegre Edelim!.

Multibox uygulamasının Blogger'de nasıl çalıştığını görmek için hazırlamış olduğum Multibox Demo sayfasına göz atabilirsiniz..

Blogger blogunuzda Yahoo videolarının yukarıda verdiğim demo sayfasındaki gibi multibox ile açılır pencere şeklinde göstermek için aşağıdaki kodu yayınlayacağınız yazıda HTML'yi Düzenle kısmında uygun bir yere yapıştırın.

<a class="mb" href="http://d.yimg.com/static.video.yahoo.com/yep/YV_YEP.swf?ver=2.2.4&amp;id=v40349578&amp;vid=2043149" id="Yahoo Video" rev="width:388 height:323 scrolling:no caption:`Beautiful Liar`" title="Beyonce feat Shakira">Yahoo Video Oynatımı</a>
<div class="multiBoxDesc Yahoo Video">
Beautiful Liar</div>

Ardından hangi Yahoo Videosunu göstermek istiyorsanız videonun linkinde aşağıdaki resimde gösterilen renklere göre yukarıdaki kodda aynı renkli olan yerdeki kodların yerine yerleştirin.

 
Resmi büyütmek için üzerine tıklayın!..

Göstermiş olduğunuz videonun altında çıkmasını istediğiniz yazı içinde yine yukarıdaki kodda Shakira yazan kısmı değiştirebilirsiniz. Videonun link yazısı için ise Yahoo Video Oynatımı yazan yeri değiştirebilirsiniz.

Artık yazınızı yayınlayabilirsiniz. Unutmayın videonun efektli halini önizlemede göremezsiniz.

MultiBox Blogger Entegrasyonu derslerinde son bir tane yazım daha kaldı. Son yazıda görüşmek üzere yorumlarınızı eksik etmeyin...

MultiBox Giriş Yazısı , MultiBox Ders 1 , MultiBox Ders 2 , MultiBox Ders 3 , MultiBox Ders 4 , MultiBox Ders 5 , MultiBox Ders 7