Twinslator ile Twitter Gönderileriniz Otomatik Çevrilsin

| |

Twitter dünya çapında ses getiren bir servis olduktan sonra web arayüz geliştiriciler kullanışlı ek servislere imza attı. Bunlardan bir tanesi de Twitter gönderilerinizin direkt olarak diğer dillerde gönderilmesini sağlayan Twinslator servisidir.

Twinslator servisi gönderilerinizi çevirirken Google Translate alt yapısını kullanıyor.

Servisin kullanımı ise çok basit diyebilirim. Yapmanız gereken üstte bulunan kutuya Türkçe olarak gönderinizi yazmak ve bu kutunun hemen altında bulunan dil seçeneklerinden hangi dilde göndermek istiyorsanız onu seçiyorsunuz ve translate butonuna basıyorsunuz.



Translate butonuna bastıktan sonra gönderinizin seçmiş olduğunuz dile çevrilmiş halini altta bulunan kutuda görebilirsiniz. Şimdi yapmanız gereken Username (Kullanıcı Adı) ve Password (Parola) bilgilerinizi girmeniz. Gönderinizin seçtiğiniz dilde gitmesi için Twins? bölümünde Only Translated Tweet'i seçmelisiniz ardından update butonuna tıkladığınızda gönderiniz seçtiğiniz dilde çevrilmiş olarak gidecektir.


tiwtter servisleri, twitter, twinslator, twitter translate

Ben Twinslator servisini beğendim. Biraz geç haberim oldu bu servisten :) Gerçekten kullanışlı bir servis hazırlamışlar. Ayrıca arayüzü de çok hoş olmuş sitenin... Sizde Twinslator servisini test etmek istiyorsanız Twinslator siteni ziyaret edebilirsiniz.