Teşekkürler AirTies

| |

AirTies 5450 V3
Geçen haftasonu AirTies 5450 v3 kablosuz modemim arızalandı. Cumartesi gece saat 02:00'a kadar herhangi bir sorun yoktu. Modemi sürekli açık tutan biriside değilim. Her gece yatarken kapatırım ve fişini çekerim. Yine yatarken modemi kapatı fişini çektim. Sabaha doğru elektirikler gitmiş. Öğlene doğru elektirik arızası giderildi. Abim modem'e sinyal gelmedini kontrol etmemi söyledi. Modemi kontrol ettiğimde arada sinyal bir iki kere geliyor fakat hiç sabitlenmiyor. Tabi sinyal gelince benim aklıma ilk olarak sitenin girişindeki hattan bizim eve gelen hatta ki eklerden birinde sorun olduğu geldi. Zaten yağmurda yağmıştı. Mutlaka bir yerden su almıştır ve oksitlenme yapmıtşrı dedim. Kabloyu kontrol ettim ve ek olan yerleri tekrar güzel bir şekilde bağladım. Ama hala modemde sinyal sabitlenmiyordu. Bende ek yerlerinden bir tanesini açıp modemi orada kontrol ettim. Ama nafile yine sonuç hüsran... Bu sefer site girişindeki kutuya giderek orada bize gelen hattı kontrol ettim. Ama modemi buraya bağladığımda yine sonuç yok. Neyse hazır kutuyu açmışken eski emektar AirTes RT 102 kablolu modemimi takıp edeyeyim dedim. Ve o da ne sonuç mükemmel... Sorunun AirTies 5450 kablosuz modemimde olduğu kesinleşti. 


Artık sorunu bulduğumuza göre çözüm yolu aramak geekiyordu. Modemi Mayıs ayında TeknoSa'dan almıştım. Ürün 3 yıl garanti kapsamındaydı. İlk olarak modemi aldığım TeknoSa'ya sordum. Modemi bize getirin servise gönderelim dediler. Daha sonra AirTies müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım. Modemi ister aldığımız yere istersem de kendilerine direk gönderebileceğimi söylediler. Ayrıca bana hiç fatura kredi kartı çıktısı falanda sormadılar. 

Pazartesi sabah Yurtiçi kargo ile AirTies servis merkezine modemi yolladım. Salı öğlene doğru ellerine geçti. Ellerine geçtiğine ve kayıt altına alındığına dair cep telefonuma mesaj göndermeyide ihmal etmediler. Öğleden sonra telefonuma tekrar bir mesaj geldi ve ürünün adresime gönderilmek üzere kargoya verildi yazıyordu. Merak ettim modemin arızası neydi diye... Müşteri hizmetlerini tekrar arayıp modemimde ki arıza neymiş diye sordum. Müşteri Temsilcisi bana modemimin bir üst versiyonunu sıfır olarak gönderdiklerini ve güle güle kullanmamı söyledi. Kendisine teşekkür ederek yeni modemimin gelmesini bekledim. Bu süreci detaylı olarak bir önceki yazımda anlattım.  

TEŞEKKÜRLER AİRTİES, Müşteri memnuniyetinde gerçekten başarılısınız.