Bodrum'da Türk Telekom Çilesi-4

| |

Bodrum'da Türk Telekom Çilesi-1 , Bodrum'da Türk Telekom Çilesi-2 , Bodrum'da Türk Telekom Çilesi-3 bu yazılarım sonucunda hala çözüme yönelik adam gibi bir çalışma yapılmadı.

İlk 3 yazımda konuyu uzun uzun anlattım. Arada atladığım yerler olabilir ki bu da çok normal... 18 Nisandan bu yana o kadar çok Müşteri Hizmetleri ve Sosyal Medya kanalları ile görüştüm ki artık müşteri hizmetleri ile kanka olduk sayılır. 

Türk Telekom Sosyal Medya kanalından iletişim uzmanı Ayşe Hanım sorunun çözülmesinde ve takibinde en fazla yardımcı olan kişidir. Aynı şekilde TTNET Sosyal Medya kanalından Ahmet Bey'de sorunun çözülebilmesi için gayret göstermekte... ikisine de çok  teşekkür ediyor. Fakat sorunumuz 13 gün geçmesine rağmen tam olarak giderilmedi veya giderilmek istenmiyor.


Bodrum Türk Telekom ve Bodrum TTNET ekipleri genel merkeze sürekli yanlış bilgi aktarmaktadır. Bunun istpatını her türlü yapabilirim. Şu ana kadar verdiğim arıza kayıtlarına hiçbir müdahale yapılmadan sistem üzerinden genel merkeze yanıltıcı bilgiler gönderilmektedir. Hafta sonu özellikle evdeydim. Ve arıca kaydına ekibin gelmesini ve evde beklediğimi belirttim. Müşteri hizmetleri hemen ekiplere bilgi verileceğini ve benimle iletişime geçileceğini belirtti. Tabi önceki yazılarımda belirttiğim gibi akşamları ve hafta sonları ekipleri olmadığı için buraya kimseyi yönlendiremediler ve yalancı durumuna düştüler. Müşteri hizmetleri ile görüşmelerimizde 7/24 destek verdiklerini sürekli olarak nöbetçi ekiplerinin olduğunu belirtiyorlar. Ben durumun bahsettikleri gibi olmadığını gerek Türk Telekom Bodrum görevlileri gerekse taşeron firma çalışanları tarafından doğrulattığım bilgiler doğrultusunda durumun vehametini ortaya koydum.

Bugün arızada 13'üncü gün ve benim internet bağlantı hızım 1 mbit altında... TTNET ile yapılan sözleşme gereğince hızın kesinlikle 1 mbit altına düşmemesi gerekiyor. Şuan TTNET sözleşme gereklerini yerine getirmiyor. Ama yapabileceğiniz çok fazla bir şey olmadığını da belirtmek isterim. Kurdu kuzuya emanet etme gibi bir şey! Anladınız siz ne demek istediğimi...

Bugün saat 15:29 da @TTdestek sosyal medya kanalından iletişim uzmanı Ayşe Hanım tekrar aradı. Kendilerine arıza ile ilgili çalışmanın tamamlandığı sorunun giderildiği bilgisi iletilmiş. Evet telefon ile ilgili sorun bir nebzede olsa çözüldü. Bodrum'da Türk Telekom Çilesi-3 yazımda bu konuya değindim. telefonum yarım yamalak çalışıyor. Gecenin bir saatinde kendi kendine uzun uzun çalıyor. Ama ne olacak canım Bodrum Türk Telekom'un çözüm anlayışı telefonunuz çalıyorsa ve biri açıyorsa sorun yoktur anlayışı!..

Yazıları çok fazla uzun tutmak istemediğimden bugün TTNET Müşteri Hizmetleri İle görüşmemi bir sonraki yazımda yayınlayacağım...