Bodrum'da Türk Telekom Çilesi-5

| |

Bodrum'da Türk Telekom Çilesi-1 , Bodrum'da Türk Telekom Çilesi-2 , Bodrum'da Türk Telekom Çilesi-3 , Bodrum'da Türk Telekom Çilesi-4 bu yazılarım sonucunda hala çözüme yönelik adam gibi bir çalışma yapılmadı.

Bugün saat 16:08'de 444 0 375 numaralı TTNET Müşteri Hizmetlerinden ev telefonumuz aranmış. Ev telefonunu annem açmış bir önceki gün (hergün standart olarak yenilediğimiz arıza kaydı) vermiş olduğum bağlantı hızımın aşırı düşük olduğu arıza kaydımın çözüldüğü ile ilgili otomatik bant kaydı gelmiş. Annemde sorunun çözülmediğini bildiği için 2'yi tuşlamış. Ama ardından telefonu kapatmış. Eve geldiğimde annem bana bilgi verdi. Bende saat 20:23'te müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri temsilcisi arkadaş standart prosedürleri oluştururken sakin sakin bekledim ve istediği bilgileri verdim.


Bugün içinde ev telefonumun neden arandığını sordum. Ekranlarında göremediğini belirtti. Ödenmemiş fatura bilgim, veya yararlandığım bir kampanya olup olmadığını kontrol edeceğini söyledi. Hala sakin sakin bekliyorum. Faturamı düzenli ödediğimi gördü. Hatta almadığım hizmetin bedelini de peşin ödediğimi gördü. Daha sonra bir iki gün içinde arıza kaydı verip vermediğimi sordu. Bende 18 Nisan tarihinden bu yana kaç tane arıza kaydı verdiğimi hatırlayamadığımı söyledim. İyice inceleyince gördü ki bir sürü arıza kaydı var ama yapılan hiçbir işlem yok... Arıza kaydına baktığında sorunun çözüldüğü bilgisinin olduğunu söyledi. Bende her zaman ki gibi sorun ile ilgili herhangi bir çalışma yapılmadığını ve ekiplerinizin otomatik olarak sistem üzerinden sorun giderildi mesajını düştüğünü söyledim.

Müşteri temsilcisi arkadaşı da fazla yormamak için arıza kaydını tekrar aktif etmesini ve arıza kaydı ile ilgili bilgilendirmenin ev telefonuna değil cep telefonuma yapılmasını istedim. Ardından arıza kaydına gelen teknik ekip ile ilgili şikayet kaydı açmasını istedim. Bana daha önceki şikayet kaydımın hala aktif olduğunu ve bu kayda ekleme yapabileceğini söyledi. Bende o zaman dün vermiş olduğum arızaya gelen ekip ile ilgili yalan beyan vermekten ve çözülmemiş bir sorunu çözülmüş olarak gösterdiklerinden dolayı şikayete ekleme yapılmasını ve kayıtlara geçmesini istedim. Arkadaşa şuan ki hızımı kontrol etmesini istediğimde bunu yapamadıklarını belirtti. Halbuki ben bu işlemi onlarca kez müşteri hizmetlerine yaptırmıştım. Bana hız kontrolü yapamadıklarını belirtme sebebi yapılan sözleşme ve verilen taahhüt doğrultusunda hızın 1 mbit altına düşmesinin sözleşmeye aykırı olması ve bunun kayda girilmesini istememe olması olarak gözüktü.

Şuan saat 23:26 ve benim bağlantı hızım hala 1 mbit altında... TTNET ve Türk Telekom'da bu destek kalitesi olduğu sürece ve sorunum tam olarak çözülmediği sürece bu yazı dizisi alıp başını gidecek gibi görünüyor.