Blogger Yazı Gönderim Tarihi Yeniliği

| |

Google bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Bir yandan Gmail'e yeni özellikler eklenirken bir önceki yazımda belirttiğim Google Hesapları sayfasında yapılan yenilik...

Google bu arada Blogger kullanıcılarınıda unutmamış. Blogger'de yazı yayınlarken sağ alt köşede bulunan Kayıt Seçenekleri bölümünde ufak bir değişiklik yapılmış. Belki çoğu kişi bu değişikliği farketmeyebilir bile.

Blogger'de yapılan ufak değişiklik yazı gönderim tarihleri bölümü ile ilgili.. Daha önce sadece elle düzenlene bilen yazı gönderim tarihine şimdi de otomatik özellği eklenmiş. Daha tam olarak Türkçeleştirilmediğinde sanırım sadece Draft Blogger kullanıcıları için açık sanırım. Ben bütün bloglarımı Drafttan kullandığım için normal Blogger ekranlarına da bu özellik geldi mi bilmiyorum.

 
Resmi büyütmek için üzerine tıklayın!..


Google bu özelliği büyük ihtimalle taslak olarak kaydedip sonradan yayınladığımız yazılarda meydana gelen taslağın kayıt edildiği zamandaki tarih ile yayınlaması olarak düşünüyorum. Bence Google Blogger için yerinde bir iyileştirme yaptı.