Blogger Temalarımın Yayınlandığı Bazı Siteler

| |

Blogumu güncel olarak takip edenler Blogger için çevirdiğim temaları yayımladığım Blogger Gallery blogunu bilirler.Blogger Gallery'i açalı henüz bir kaç ay geçmesine rağmen istatistik olarak çok iyi bir yere geldi. Yabancı bir çok sitede benim çevirdiğim temalar listeleniyor. Benim çevirdiğim temalarında olduğu bir kaç listeyi sizlerle paylaşmak istedim.

cooltricksntips.com - Best Blogger Templates Released In September 09

Bu listede bulunan The Art Blog, BlueMania temaları benim çevirim.



1stwebdesigner.com - 25 Premium Like Though Free Blogger Templates

Yine bu listede bulunan Cracked, Gestured temaları benim çevirimdir. Yalnız bu listede Cracked temasının bağlantısını verirken benim blogum değil benim temamı yayınlayan bir tema arşiv sitesinin bağlantısı verilmiş. Bağlantıya gittiğinizde benim çevirim olduğunu görebilrisiniz. :)

cooltricksntips.com - Best Blogger Templates Released In October 09

Bu listede bulunan Soothing teması benim çevirim.

chethstudios.net - 40+ New and Fresh Blogger Templates

Bu listede ise Republic, Exploitable, Emblazoned, Ormaggiare temaları benim çevirimdir.

Benim çevirdiğim temalar ayrıca kaliteli blogger tema arşiv sitelerinde de yayınlamaktadır. Çoğu blogger kullanıcısının bildiği BTemplates sitesinde de benim çevirdiğim temalar arşivlenmektedir. BTemplates sitesinde yayımlanan temalarımı görmek için http://btemplates.com/author/teknomobi/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

http://bloggertemplates.info/ sitesinde de temalarım arşivlenmektedir. BloggerStyles.com sitesinde de bazı temalarım arşivlenmekte; Ignition, Morning Dew, Cracked

Çevirdiğim temaları yayınlayan herkese teşekkür ediyorum. Seçilmiş blogger temaları listelerine dahil edenlere de ayrıca teşekkür ediyorum. Blogger için tema çevirmeye devam edeceğim.

Bu yazıya yorum yazarak blogger platformuna çevrilmesini istediğiniz Wordpress veya Css temalarının bağlantısını verebilirsiniz. Tema önerirken dikkat etmeniz gereken temalrın ücretsiz olması ve mümkünse tasarımcının kendi bağlantısının olması gerekir. Yorumlarınızda belirtiğiniz temaları inceleyip çevirebilecelerimi görev listeme kayıt ederim. Çevirdiğim temaları yazımın başında verdiğim Blogger Gallery blogumda yayımlarım. Ayrıca beni Twitter @teknomobi veya @bloggergallery takip listenize alarak çevirdiğim temalardan daha çabuk haberiniz olabilir...