İtiraf Ediyorum Doping Kulllandım

| |

Herşey benim işte olduğum bir gün evime kargo şirketinden birinin gelip orta büyüklükte bir kutuyu aileme teslim etmesi ile başladı. Yorucu bir iş gününü sonunda eve geldiğimde aileme bana bir paket geldiğini söyledi. İnsan hemen heyecanlanıyor ne gelmiş diye...

Ben paketin içinde ne var diye merak ederken bir de ne göreyim paket ailem tarafından açılmış :) Ailemden gelen ilk tepki sanırım bu paketi senden icat yapmanı isteyen birileri göndermiş oldu.

İşten yorgun gelememe rağmen bu pakettekiler beni bir anda kendime getirdi. Paket içeriğinde neler mi var? Aşağıdaki resimde detaylı olarak görebilirsiniz.



doping, bizedopinglazim, hediye paketi

İcat 1

Paketten çıkanlardan ilk dikkatimi tencere kapağına benzeyen ama asıl işlevi kablosuz ağların kapsama alan artırıcı oldu. Bu aleti kullanabilmeniz için çok iyi incelemeniz gerekmektedir. Bu tencere kapağına benzeyen şeyi elime alıp incelediğimde gördüm ki üzerinde hiçbir bağlantı noktası yok... Bir süre kablosuz ağ kapsama alanı artırıcı alete bakıp durdum. İşte tam bu sırada aklıma yine kutunun içinden çıkan ve kokusu Türk Kahvesine benzeyen ama asıl işlevi anlık düşünme gücünü artıran toz oldu. Bu tozun üzerinde herhangi bir kullanma talimatıda yoktu. Türk Kahvesine benzediği için aynı yöntemle pişirdik ve bu tozun ne işe yaradığını işte bu vaikt çözdüm. Bu tozu Türk Kahvesi gibi pişirip içtikten sonra sanki beynimin içinde bir elektiriklenme oldu. Kablosuzuz ağ kapsama alanı artırıcı aletin nasıl çalışabileceği üzerine fikir üretmeye başladım. O da ne aletin çalışma prensibini bir anda çözdüm. Nasıl çalışıyor diye sorarsanız. Aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz açı ile kablosuz modeminizin anten kablosunu kablosuz ağ kapsama alanı artırıcıya değdirmeniz gerekiyor.

icat, kablosuz ağ, doping ağ


İşte püf noktasıda burada yatıyor. Modem anteninizin alete değme açısı tam olarak 99,999 derece olmalı... eğer bu açı ile temas olmazsa ne yazık ki kapsama alanında bir artış sağlayamıyorsunuz. Benim kapsama alanım yaklaşık 1,5 kat arttı. Eğer Doping kullanmasaydım bu aletin nasıl çalıştığını bulamayacaktım.

Evet itiraf ediyorum DOPİNG kulllandım. O zaman diyorum ki BizeDopingLazım :)

İcatlarım ara ara devam edecek...