Ashampoo Burning Studio Free 6.6

| |

Lisanslı ve Ücretsiz CD / DVD Medya Yazma Programı İstemezmisiniz?..

Ashampoo Burning Studio programı Nero programının en güçlü rakibi ve altenatifidir. Normalde ücretli olan bu programın 6.60 versiyonunu ücretsiz ve lisanslı olarak kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken aşağıda verdiğim linkten programı indirmek ve kurmak. Kurulum aşamasında online register seçeneğinin seçili olmasına dikkat edin. Programda Türkçe dil desteği var. Settings -> Langue seçeneği altından Türkçeyi seçip programı yeniden başlatırsanız Türkçe olarak kullanabilirsiniz.

Nero programını veya farklı bir medya yazma programını korsan olarak kullanmaktansa bunu lisanslı olarak kullanmanızı tavsiye ederim.




Ashampoo Burning Studio Free 6.6 Programının Tanıtımı


Ashampoo Burning Studio kullanıcı dostu bir arayüze ve mükemmel derecede kullanım kolaylığına sahip olan bir veri yazdırma aracıdır. Gerçekleştirmekte olduğu tüm işlevleri ana menüsü üzerinde toplayarak kolay erişim imkanı sunmakta ve tüm işlemlerini birkaç aşamada gerçekleştirebilmektedir.

Yazılımın CD, DVD ve Blu-ray disk desteği bulunmaktadır. Bu üç tür medyaya da veri yazdırma imkanı sunan yazılım daha sonradan yazdırmış olduğunuz medyalar üzerinde güncelleme işlemini de yaptırabilmektedir. Yani isterseniz sıfırdan bir cd, dvd veya blu-ray disk yazdırabilir, isterseniz de bu disklerin üzerine daha sonradan ekleme yapabilirsiniz.

Veri yazdırma işlevinin yanısıra sisteminizdeki mevcut dosya ve klasörleri yedekleme ve almış olduğunuz bu yedeği geri yükleme imkanı da sunan yazılım bu işlemlerini de yalnızca birkaç kolay aşamada gerçekleştirebilmektedir.

Ashampoo Burning Studio yazılımı elinizdeki cd, dvd ve blu-ray diskleri birebir kopyalama işlevini de başarılı biçimde gerçekleştirmektedir. Cd ve dvd'lerin imajlarını alabilme, imaj dosyalarını yazdırma gibi önemli bir özelliği de bünyesinde bulundurmaktadır.

Yeniden yazılabilir medyalarınızı silme ihtiyacınız için de kullanabileceğiniz yazılım, bir bilgisayar kullanıcısının bu alanda yapmak istediği her şeyi yapabilmesini sağlamaktadır.

Yükleme : Ashampoo Burning Studio Free 6.6

Ana Sayfa : Ashampoo