Paypal'dan Yeni Bir Karar

| |

PayPal Güvenli Olmayan Tarayıcıları Reddetmeyi Planlıyor

Eski bir internet tarayıcısı mı kullanıyorsunuz? Eğer PayPal ile internetten alışveriş yapıyorsanız yeni bir taneye ihtiyacınız olacak.

PayPal son aylarda kredi kartı dolandırıcılıklarından (phishing) oldukça etkilenmeye başlamıştı ve bu nedenle anti-pishing koruması olmayan tarayıcıları kullanan kullanıcıların işlemlerini bloklamaya karar verdi.

eBay'in sahibi olduğu şirket, internet üzerinde banka hesapları ve kredi kartları arasında para transferi yapılmasını sağlayan bir ödeme hizmeti sunmakta. PayPal, kimlik koruması sağlamayan ve EV SSL (Extended Validation Secure Sockets Layer) şifreleme kullanmayan Web tarayıcılarına bundan sonra izin vermeyeceklerini ve böyle web tarayıcıları üzerinden para transferi yapan kullanıcıların güvende olmadıklarını ifade etti.

PayPal Internet Explorer kullanın diye diretmiyor elbette. Sadece hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız onu güncel tutmak için elinizden gelen gayreti gösterin.

Benim gibi sizde Paypal hesabı kullanıyorsanız Tarayıcınızın en son güncellemelerini yapın!. Bilgilendirme için PC Labs'a Teşekkkürler!..

Kaynak : PC Labs