Tevatür Aylık Düşünce Dergisi Ekim Sayisi

| |

İki yazı önce Blog Dergisi'nden bahsetmiştim sizlere... Şimdi ise yine online bir dergiden bahsetmek istiyorum. Daha önce Mavi Bülten online dergi adı altından yayımlanan e-dergiyi benim yazılarımı düzenli takip edenler hatırlayacaklardır.

Mavi Bülten dergisi yayın hayatına artık daha profesyonel bir şekilde Tevatür Aylık Düşünce Dergisi olarak devam ediyor. Blog Dergisi ile ilgili yazımda da bahsettiğim gibi bu gibi oluşumlara elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum.



Tevatür Aylık Düşünce Dergisi'n de çeşitli konularda çok güzel makaleler okuyabilirsiniz. Bu dergide benim özel olarak hazırladığım yazılara da yer veriliyor.

online dergi, edergi, pdf dergi, tevatur


Tevatür Aylık Düşünce Dergisi'nin Ekim sayısı biraz gecikmeli olarak yayınlandı. Bu gecikmenin nedenleri Derginin internet sayfasında geniş olarak açıklanmış. Yazarların gönderdiği yazıların bulunduğu alana erişilememe ve derginin tasarımının yapıldığı bilgisayarın çökmesi sonucu bazı aksaklıklar yaşanmış. Ama en nihayetinde gecikmelide olsa dergi yayımlanmış.

Tevatür Aylık Düşünce Dergisi'nin Ekim 2009 sayısında okuyabiliceğiniz bazı makale başlıkları şunlar;

  • VirtualBox'ta Pardus mu? Windows 7 mi?
  • Nokia N97 İncelemesi
  • Blogger kurmak ve geliştirmek
  • Milli sanatımız Ebru

yukarıda verdiğim makale başlıklarının haricinde değişik makalelere ulaşmak için ve dergiyi PDF formatında bilgisayarınıza indirmek için aşağıda verdiğim bağlantıya tıklayabilirsiniz. Ayrıca dergiyi flash formatında oonline olarak okumak isterseniz aşağıda verdiğim Ekim 2009 sayısı bağlantı linkine tıklayabilirsiniz.

Bilgi için : Tevatür Aylık Düşünce Dergisi Ana Sayfa, Tevatür Aylık Düşünce Dergisi Ekim Sayısı