Vodafone'dan Yeni Reklamlar - Hakki Devrim ve Tugay Kerimoğlu Taklitleri

| |

Vodafone yeni reklam kampanyası kapsamında Şafak Sezer daha önceki 3G reklamlarını taklit ediyor. Telavizyon ekranlarından çoğu kişinin izledeği Vodafone 3G reklamlarında Hakkı Devrim ve Tugay Kerimoğlu oynamıştı.

Şafak Sezer ise Selim ile Tarife reklam kampanyasından numara taşıma ile ilgili rol almıştı. Vodafone yeni reklam kampanyasında yine Şafak Sezer ile yola devam diyor. Hemde ne devam...

Yeni reklam kampanyasında Selim daha önce Hakkı Devrim ve Tugay Kerimoğlu'nun oyunculuklarını taklit ediyor. Tabi ki Şafak Sezer'in kendi tarzıyla :)





Reklam televizyon kanallarında tam olarak yayınlanmaya başladığında çoğu kişi tebessüm ederek izleyecektir. Her ne kadar Vodafone kullanıcısı olmasam da Selim ile Tarife reklamlarını beğenmiştim. Bu yeni reklam kampanyasınıda çok beğendim. Şafak Sezer'i Vodafone reklam kampanyalarında oynatmanın yerinde bir karar olduğunu düşünüyorum.

Not : Reklam videoları Mobil İletişim'in Vimeo Hesabında barındırılmaktadır. Mobil iletişimin bu reklam kampanyası ilgili yazısına göz atmak isterseniz burayı ziyaret edebilirsiniz.