Vodafone Müşteri Hizmetleri Macerası Sonuç

| |

Merhaba arkadaşlar bir önceki yazımda vodafone müşteri hizmetlerinin beceriksizliği ve kabalığı ile ilgili yazımı paylaşmıştım. Önceki yazımda da belirttiğim gibi vodafone müşteri hizmetleri ile sorun çözümlenemedi.


Vodafone müşteri hizmetlerinin çözümsüzlük ve kabalığı sonucunda vodafone sosyal medya tarafında görüşmelere başladım. Vodafone twitter hesaplarına bir önceki yazımı ve şikayetlerimi ilettim. İlk başta dönüş yapacaklarını belirttiler fakat ne arayan var ne soran... Benim ısrarlarım ve twitlerim sonucunda sosyal medya ekibinden bir bayan aradı. Sorunumun henüz kendisine ulaştığını ve hızlı bir şeklide çözeceğini belirtti. Tabi bu konuşmadan önce ben şikayetimi uzun uzun kendisine anlattım. Kendisininde sorunu çözemeyeceğini belirterek bekleyeceğimi söyledim. Kendisi bana sorunumun durumu ile ilgili birazdan mesaj alacağımı söyledi. Bende bekliyorum ki sorununuz çözüldü. Yaşattığımız sorun için özür dileriz gibi bir mesaj bekliyordum. Ama polyannacılık yapmışım. Bu arkadaşta sorunu çözememiş ilgili hat sahibine ulaşılamadığından sorun çözülememiştir diye mesaj geldi. Eeee hani çözüyordun sorunu...

Bu son mesajdan sonra iyice sinirlendiğim için artık vodafone yurtdışı merkez ile yazışmaya başladım. Konuyu onlara ilettim. İletirken vodafone Türkiyeyi de bağlantılara ekledim. Vodafone yurtdışı destek ekibi Türkiye ekibine talimat vermesi sonucu o gün içinde sorun çözüldü.

Sonuç: Vodafone kullanmadığım halde ben ufacık bir sorunda ki sorunun kaynağı vodafone'nun kendisi... uğraşıyorsam, Vodafone hattı kullananların vay haline... Şuan sıkıntı yaşamamış olabilirsiniz. Fakat en ufak sıkıntıda benden daha fazla sorun yaşayacağınızı bilin ve ona göre vodafone kullanın.